Välkomna till kattpensionatet i Södra Dalarna

Kattpensionat

Södra Dalarnas Kattpensionat är ett kattpensionat i Södra Dalarna och välkomnar alla med en katt att komma förbi och boka tid för att lämna husdjuret hos oss i några dagar, eller längre!

Ska ni på semester? Behöver ni vakt åt katten i några dagar? Vill ni inte lämna katten ute allt för länge utan önskar någon att ta hand om den i Södra Dalarna? Kom då förbi oss! Här hittar ni inte bara ett kattpensionat som tar hand om katten och får den att känna sig hemma, utan även ett kattpensionat som du som kattägare kan vara trygg kommer ta hand om er katt på bästa möjliga sätt.

Södra Dalarnas Kattpensionat startades inte för länge sedan.

Allt började med en tanke om att erbjuda grannskapet ett ställe att lämna sina katter på. Därefter har kattpensionatet vuxit och allt fler kattägare åker flera kilometer för att lämna katten hos oss i några dagar eller veckor.

Idag tar vi hand om många katter varje månad. Varför ska inte din katt vara en av dem?

Såhär tar du kontakt med oss

Vi byggde vår sida med hjälp av billiga webbhotell på den här sidan för att erbjuda kattägare ett sätt att ta kontakt med oss på ett mycket smidigt och simpelt sätt.

Besök helt enkelt vår kontakt sida här på hemsidan och mejla oss via formuläret på den sidan! Avvakta därefter svar då vi vanligtvis svarar upp inom 24 timmar. Snart har du svar på ditt mejl och vi kan komma fram till något mycket smidigt för dig som kattägare att lösa din situation på.

Alternativt så kan ni komma förbi oss och boka en tid eller få mer information. Ni hittar oss mycket enkelt och det enklaste sättet är att helt enkelt öppna Google Maps och söka efter oss. Maps erbjuder vägbeskrivning och mer därtill så ni enkelt och snabbt hittar till oss och kan lämna katten hos oss—samt vet var ni ska plocka upp den!

Vad vi erbjuder

Hos oss trivs katten och här finns allt ifrån lekrum, bad, mat, vatten och bred natur för katten att vistas i och spendera tiden i.

Här tröttnar ingen katt utan ni lämnar katten hos oss och kan därefter tryggt åka på er semester. När ni är tillbaka kommer ni förbi oss och plockar upp er katt. Katten kommer ha haft det bra och inga problem överhuvudtaget kommer kännas av för er som kattägare.

Kontakta oss idag och ta reda på mer. Vi kan inte vänta med att ge er mer information om vad vi gör, vad vi erbjuder och vad vi kan göra för just er katt!

Aldrig har det varit så enkelt som det idag är att lämna sin katt på ett kattpensionat och därefter spendera fritiden någon annanstans. Kanske har ni bokat en skidresa med familjen och behöver någon att ta hand om katten i några dagar. Att bara åka och låta katten vara ute, eller förbereda matlåda eller dylikt för katten kan vara svårt och oroväckande. Man vet inte om något hänt eller om katten har det bra eller inte. Med kattpensionat löses allt detta och mer därtill, till oerhört billiga priser. Ring oss idag och ta reda på mer!